Galen hästnörd eller väldigt seriös?

Jag har väldigt konstiga tider på mitt jobb, jobbar dygn, jobbar kväll och jobbar ibland riktiga skittider såsom i helgen:
9-22 Lördag o Söndag.. Lägg till att jag bor på egen gård med eget stall o 6 hästar i stallet!!
Ja, det är lite svårt att få ihop alltihopa, grannen, numera sambon och Hanna är de som hjälper mig att få vardagen att funka framförallt hjälpa till med hästarna med lunch och in och utsläpp!

Men även om det finns fantastiska människor som ställer upp så är det ett problem kvar, Ridningen!!
Hur fasen ska man rida när man jobbar 9-22 och är extremt morgontrött!!?? Jag pallar inte att gå upp vid 5 för att rida innan man ska jobba 24timmar på ett jobb där man aldrig vet hur läget är!!
Nää, så igår när jag slutade kl 22 så var det bara hem och ut... Ut till min fina pållar och slänga mej ut på Texas ponken! Vila en dag funkar sisådär men TVÅ, näe verkligen inte, speciellt inte eftersom jag ska träna på Tisdag...

Så jag o Tex var ute vid en ca 23,30 igår, och jag kan lova, det var inte en kotte ute, jo förutom ett rådjur som vägrade flytta på sig!! Men han fick i alla fall en ordentlig skrittur!! Idag blir det ridhuset för lite trimning sen imorgon blir det hoppträning för Mia!! Nice!!

Det här inlägget går förresten oavkortat till Hanna som ställer upp i ur och skur! Utan henne skulle det INTE funka!!



Hanna med sin Sverker

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0